Smuldrepai med eple (laget i stekepanne)

27.02.2014

Last ned utskriftsvennlig versjon av oppskriften her
Last ned handleliste til oppskriften her
 

Smuldrepai med eple (laget i stekepanne)
1 porsjon


Ingredienser
50 gram smør/margarin
50 gram mel
1 spiseskje sukker
1-2 spiseskjeer havregryn
1 eple
½ spiseskje sukker
Litt kanel


Framgangsmåte
Bland smør, mel, sukker og havregryn.
Stek i panne til det er gyllent.
Tilsett eple i skiver. Dryss over ½ spiseskje sukker og litt kanel og stek videre i 2-4 min.
Server gjerne med pisket krem eller krem fra sprayboks.


Tips og kommentarer
Smuldrepai består av ingredienser de fleste har hjemme og smaker utrolig godt. I tillegg skapes en deilig matlukt når retten lages.

For at det skal gå raskt å lage denne retten, viser oppskriften hvordan smuldrepai kan lages i stekepanne. Smuldrepai kan også lages i stekeovn. Da legges eplebitene i en form med blanding av smør, mel, sukker og havregryn helt over. Stekes på 200 grader i 15-20 minutter.


Sist oppdatert: 10.03.2014